Gasca fripta la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Gasca fripta la cuptor este un preparat delicios, pe care il puteti prepara ori de cate ori aveti invitati deosebiti pe care doriti sa ii surprindeti.

Ingrediente

    • 1 gasca
    • sare
    • 2 cepe
    • 2 linguri unt
    • 500 ml vin alb
    • 3 catei de usturoi

Instructiuni de preparare

  1. Gasca curatata, spalata si uscata se unge bine cu unt si se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa curatata si taiata in jumatati si cu usturoiul taiat feliute. Se mai adauga unt, se pune pe foc mic si se lasa sa se inabuse bine pana incepe sa se rumeneasca, apoi se stopeste cu vin si se introduce cratita la cuptor.
  2. Dupa 30 de minute se adauga sare, piper si se lasa cratita acoperita cu capac, la foc mic. Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sos si daca mai este nevoie se mai poate adauga vin. Cand este gata, se poate servi turanad si sos peste carne.

Recomandari

Muschi de vita la cuptor

Muschiul de vita la cuptor este un preparat delicat, aromat si oarecum usor de preparat. Fie ca il preparati ca sa il consumati cald sau rece este mereu o placere sa savurezi o portie de friptura de vita bine preparata.

30 min
4 servings

Friptura de vita la cuptor

Friptura de vita la cuptor este un preparat delicios pe care il puteti incerca ori de cate ori aveti invitati numerosi la masa.

30 min
4 servings

Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc la cuptor etse un preparat delicios, specific sarbatorilor de iarna, si care nu trebuie sa lipseasca.

30 min
4 servings

Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Friptura de pui cu cartofi, la cuptor este un preparat delicios si gustos, perfect pentru o masa in familie alaturi de cei dragi.

30 min
4 servings

Pastrav la cuptor in sos de vodca

Pastrav la cuptor, umplut cu ardei rosu la grill si cartofi, in sos de vodca este un preparat simplu si de efect pentru ocaziile speciale.

30 min
4 servings

Friptura sau Gratar