Friptura de porc la gratar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Friptura de porc la gratar este cea mai buna deoarece este foarte aromata si gustoasa.

Ingrediente

    • 6 felii de carne macra de la ceafa sau de muschi
    • 1 lingura cu ulei
    • sare
    • cimbru
    • usturoi
    • mustar

Instructiuni de preparare

  1. Se spala carnea, se sterge cu prosop curat, se bate usor fiecare felie, se unge cu ulei si mustar apoi se pune pe gratar.
  2. Gratarul special se pune pe carbuni, gratarul aragazului se protejeaza cu o cratita cu apa pusa dedesubt.
  3. Se sareaza friptura si se parfumeaza cu cimbru cand este aproape gata Altfel se intareste si-si pierde sucul si savoarea. Se serveste cu mujdei de usturoi si legume piure, langa paine feliata si vin rosu consistent.

Recomandari

Friptura sau Gratar