Fileuri de salau pane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fileurile de salau pane este un preparat delicios de vare pe care il puteti consuma atat cald cat si rece.

Ingrediente

    • 1 salau
    • 2 linguri faina
    • 4 linguri pesmet
    • 2 oua
    • 1 legatura patrunjel verde
    • 1 lamaie
    • sare
    • ulei pentru prajit

Instructiuni de preparare

  1. Se curata salaul, se spala si se taie pe lungime pe sira spinarii. Se scot oasele si mari si mici cu atentie. Se desface carnea in lungime ( fileuri) care se dau prin faina, ou batut si prin pesmet, apoi se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, la foc mic.
  2. Cand sunt gata se scot pe servete absorbante pentru a se scurge surplusul de ulei, apoi se pun pe un platou, se pune peste fiecare cate un cubulet mic de unt, felii de lamaie si patrunjel verde tocat fin, apoi se poate servi.

Recomandari

Friptura sau Gratar