Calcan prajit

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Calcanul prajit este un preparat de care va veti aduce aminte cu drag. Gustul fin al calcanului va face ca acest preparat sa fie in topul preferintelor dvs culinare.

Ingrediente

    • 1 calcan
    • 1 legatura patrunjel verde
    • 1 ou
    • pesmet
    • 100 gr unt
    • 1 lingura de otet
    • faina
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Calcanul se spala bine si i se scoate pielea si sira spinarii cu grija sa nu se rupa carnea. Se da prin lapte, faina, ou si pesmet, se pune sare si piper, apoi se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.
  2. Cand pestele este rumenit frumos se scoate pe un platou,se stropeste cu unt fierbinte si cu otet si se serveste cu patrunjel verde tocat fin.
  3. Calcanul prajit cu ciuperci inabusite in unt.

Recomandari

Calcan prajit cu ceapa si masline

Calcanul prajit cu ceapa si masline este un preparat rapid si gustos, pe care il puteti prepara oricand aveti invitati neanuntati.

30 min
4 servings

Calcan prajit-varianta 2

Calcanul prajit este un preparat foarte gustos, pe care il puteti servi alaturi de o mamaliga aburinda.

30 min
4 servings

Salau prajit

Salaul prajit este usor de facut si totodata delicios. Datorita faptului ca este un peste gustos si plin de vitamine o portie de salaul prajit va ofera toate mineralele posibile pentru sanatate.

30 min
4 servings

Crap prajit cu capere

Crap prajit cu capere este un preparat cu tenta mediteraneana, pe care trebuie sa il incercati.

30 min
4 servings

Crap prajit

Crapul prajit este un preparat delicios pe care cu siguranta il indragiti. Gustul pestelui este si mai bun daca pstele este proaspat si mare.

30 min
4 servings

Friptura sau Gratar