Biftec corsican

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Biftecul corsican este un preparat delcios si foarte aromat, fiind servit ca fel principal chiar si in curele de slabire.

Ingrediente

    • 6-8 felii de muschi de vita
    • 150 ml ulei
    • 2-3 linguri cu unt topit
    • 1 lingura cu otet
    • 6-8 catei de usturoi
    • 6-8 frunze de busuioc
    • 2-3 linguri cu mustar
    • sare
    • 4-6 tije de patrunjel

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

Timp de preparare 1 1/4 ora

  1. Spalati carnea, stergeti-o cu prosop de hartie si taiati felii potrivit de groase. Ungeti fiecare felie de muschi cu mustar si ulei - pe o parte cu mustar, pe cealalta cu ulei. Asezati feliile unele peste altele si puneti-le la congelator pentru 1/2 ora.
  2. Incalziti untul, prajiti biftecurile pe fiecare parte pana se auresc usor, scoateti pe farfurie si acoperiti cu capac. in grasimea ramasa adaugati: otet, 1 pahar cu apa, patrunjel si busuioc tocate impreuna, sare si usturoi maruntit. Lasati sa fiarba 10 minute.
  3. Asezati biftecurile pe farfurii, langa legume fierte, stropiti cu sos fierbinte si serviti cu sau fara paine si vin rosu.

 

Recomandari

Friptura sau Gratar