Spuma de ciocolata alba

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Spuma de ciocolata alba este o spuma-desert foarte racoritoare si energizanta, perfecta in zilele de vara.

Ingrediente

    • 250 gr ciocolata alba
    • 50 gr frisca
    • 150 gr unt
    • 4 galbenusuri
    • 50 gr zahar pudra

Instructiuni de preparare

  1. Se topeste ciocolata intr-un ibric pus in bain-marie. Se scoate ibricul din apa, se adauga untul in ciocolata si se amesteca bine. 
  2. Se bat cu telul galbenusurile impreuna cu zaharul, pana se obtine o crema spumoasa. Se incorporeaza ciocolata in crema de galbenusuri si se amesteca usor cu frisca. 
  3. Se pune spuma cateva ore in frigider si se serveste rece.

Recomandari

Deserturi