Spuma de banane- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Spuma de banane este foarte gustoasa, si se poate servi rece, in loc de inghetata in zilelele caniculare de vara.

Ingrediente

    • 4 banane
    • 4 linguri zahar pudra
    • 500 gr frisca
    • 6 foi de gelatina
    • 3 linguri apa
    • 2 linguri rom

Instructiuni de preparare

  1. Se rad 3 banane si jumatate intr-un castron, se stropesc cu rom si se pune peste ele zaharul. Se amesteca bine pana se topeste zaharul. 
  2. Se amesteca bananele cu gelatina, inmuiata inainte in apa rece, si se inglobeaza usor in frisca. 
  3. Spuma de banane se pune intr-o forma udata cu apa si se da la rece. inainte de a servi, se inmoaie fundul castronului in apa fierbinte, se rastoarna spuma pe un platou si se orneaza cu feliute de banana.

Recomandari

Deserturi