Sorbet de ciocolata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sorbetul de ciocolata trebuie sa il incercati pentru ca este un digestiv racoritor si foarte aromat.

Ingrediente

    • 1 litru apa minerala
    • 125 gr cacao
    • 325 gr ciocolata
    • 225 gr zahar pudra

Instructiuni de preparare

  1. Se fierbe intr-o cratita apa minerala, se micsoreaza focul si se adauga ciocolata rupta in bucati. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Se incorporeaza cacaua si zaharul si se bate usor cu telul. Se pune pe foc mic si se fierbe in clocote 4 minute. 
  2. Se ia vasul de pe foc si se bate energic compozitia, pana se raceste. Se toarna in vasul pentru congelator si se tine 30 de minute. 
  3. Se scoate forma din congelator, se tine in frigider pana se inmoaie, se bate cu furculita si se serveste cu paiul.

Recomandari

Deserturi