Parfe de cacao cu oua de prepelita

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Un desert racoritor de vara care contine foarte multe vitamine si in acelasi timp este foarte bun.Nimeni nu se gandea ca se poat prepara deserturi bune si din oua de prepelita, dar speram sa spargem acest mit.

Ingrediente

    •  150 ml lapte dulce
    • 3 galbenusuri de ou de prepelita
    • 3 linguri zahar
    • 1 lingura cacao
    • 1/2 baton de vanilie
    • 150 gr frisca
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un castron se bat bine galbenusurile de ou de prepelita cu zaharul si putina sare. Se adauga laptele care a fiert impreuna cu batonul de vanilie. Compozitia se pune pe foc si se amesteca continuu pana se obtine o consistenta cremoasa.
  2. Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza cacaua si frisca. Se amesteca bine apoi compozitia rezultata se pune in forme de inghetata si se baga in congelator pentru cateva ore, pana se congeleaza tare.

Recomandari

Deserturi