Fursecuri cu dovleac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile cu dovleac sunt foarte gustoase si aromate, ele putand in acelasi timp se fie si cuplate cate doua cu crema intre ele.

Ingrediente

    • 400 rg faina
    • 300 gr zahar
    • 1 ou
    • 1/2 lingurita nucsoara
    • 1/2 lingurita esenta de vanilie
    • 250 gr piure de dovleac
    • 1 lingurita bicarbonat
    • 1 lingurita scortisoara
    • 1/2 lingurita sare

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca faina, bicarbonatul, scortisoara, nucsoara si sarea.
  2. Separat, untul moale se freaca bine cu zaharuk, se adauga piureul de dovleac, esenta de vanilie si oul, apoi, lingura cu lingura se adauga  amestecul de faina, omogenizand bine compozitia.
  3. In tava de copt se pun cu lingurita mici gramajoare, cu putin spatiu intre ele. Se baga tava la cuptor pentru 15 minute si apoi, dupa ce s-au copt, se desprind usor cu o spatula si se lasa fursecurile sa se raceasca pe un gratar.

Recomandari

Deserturi