Fursecuri crocante- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceste fursecuri crocante sunt foarte aromate, fiind la fel de bune chiar si la cateva zile de la preparare.

Ingrediente

    • 250 gr faina
    • 125 gr zahar
    • 1/2 plic praf de copt
    • 100 ml ulei
    • coaja de la 1 lamaie
    • 1 lingurita scortisoara

    PENTRU SERVIT:

    • 100 gr fistic macinat
    • 2 linguri miere de albine

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca faina cu zaharul, scortisoara, coaja rasa de lamaie si praful de copt, apoi se adauga uleiul. Se amesteca bine si se rup cu mana sau se iau cu lingura din aluat mici bucati care se pun in tava de copt tapetata cu hartie pergament.
  2. Se dau fursecurile la cuptor pentru 30 de minute si apoi se lasa un pic sa se racoreasca, abia apoi se pot scoate pe un gratar.
  3. mierea de albine se topeste la bain-marie si apoi, cu o pensule, se ung crapaturile care apar pe fursecuri. Se  presara fistic si se pot servi fursecurile.

Recomandari

Deserturi