Crema-desert de cacao

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema-desert de cacao este foarte buna si gustoasa si, daca o lasati sa se raceasca veti savura o crema cu aroma mai intensa de cacao.

Ingrediente

    • 3 linguri zahar
    • 2 linguri cacao pudra
    • 1 lingura unt
    • 1 lingura faina
    • 1 plic zahar vanilat
    • 500 ml lapte
    • esenta de rom

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca zaharul cu putin lapte si cand incepe sa se dizolve se adauga cacaua, untul moale, faina si zaharul vanilat si se omogenizeaza bine amestecul.
  2. Peste amestecul obtinut se toarna restul de lapte fierbinte si se pune pe foc mic sau la bain-marie, amestecand continuu pana s eingroasa, adaugand la final cateva picaturi de esenta de rom.
  3. Crema-desert de cacao se serveste cu frisca batuta amestecata cu zahar pudra si zahar vanilat.

Recomandari

Deserturi