Crema de fragi la pahar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de fragi la pahar este un desert delicios pe care trebuie sa il preparati si dvs!

Ingrediente

    • 500 gr zahar
    • 700 gr frisca
    • 1 kh fragi
    • 10 foi de gelatina sau 8 lingurite cu gelatina granule

Instructiuni de preparare

  1. Se pun fragii intr-o strecuratoare si se spala sub jet de apa rece, la robinet. Se scurg bine, apoi se asaza intr-un castron cu zaharul si se lasa 2-3 ore, dupa care se paseaza impreuna cu siropul pe care si l-au laat.
  2. Se adauga gelatina dizolvata in apa calduta si se amesteca totul cu frisca. Crema obtinuta se pune in cupe, iar deasupra se pune cate o lingurita de fragi presarati cu zahar pudra, apoi crema se baga la congelator.
  3. daca crema nu se pune in cupe, se asaza intr-un vas de sticla incasabila si se baga la congelator. Cand se serveste se rastoarna pe un platou.
  4. La fel se prepara si crema din capsune sau zmeura.

Recomandari

Deserturi