Crema de ciocolata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de ciocolata ofera deserturilor o aroma deliciosa si foarte buna. Folosind crema de ciocolata pentru umplerea blaturilor simple puteti obtine un tort delicios pentru orice ocazie speciala.

Ingrediente

    • 50 gr cacao
    • 100 ml apa
    • 300 gr unt
    • 150 gr zahar
    • 50 gr ciocolata (optional)

Instructiuni de preparare

  1. Untul se freaca spuma cu dosul lingurii de lemn pana cand iese toata apa din el. Separat  apa, zaharul, cacaua si ciocolata  se pun intr-un ibric mai mare pe foc mic, si se amesteca cu lingura pana cand siropul incepe sa se ingroase. Se lasa 5-6 minute, cand incepe sa fiarba, apoi se ia vasul de pe foc, se lasa sa se racoreasca, apoi se amesteca cu untul frecat spuma, adaugand cate o lingura, amestecand bine dupa fiecare , pana cand acesta este incorporat complet.
  2. Aceasta crema de ciocolata este ideala pentru umplerea torturilor cu blat simplu de vanilie.

Recomandari

Deserturi