Sirop de visine nefiert

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Siropul de visine nefiert trebuie sa il incercati numai ca acest sirop trebuie consumat in maxim 3-4 luni de la preparare.

Ingrediente

    • 5 kg zahar tos
    • 1 kg visine
    • 1 lingura sare de lamaie
    • 2 lingurite aspirine pisate
     

Instructiuni de preparare

  1. Fructele usor zdrobite se pun intr-un borcan mare de 5 litri. Se presara cu sarea de lamaie si se toarna un litru de apa rece. Se amesteca si se lasa asa pana a doua zi.
  2. A doua zi, se strecoara sucul pe care il lasa visinele si in acesta se pun aspirina si zaharul. Se lasa asa timp de 3 zile amestecand de doua ori pe zi pentru ca zaharul sa se dizolve.
  3. Dupa 3 zile, se amesteca bine si se toarna sucul in sticle mai mici al caror capac se infileteaza.

Recomandari

Conserve si Muraturi