Ardei cornul caprei in otet

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ardeii cornul caprei in otet deoarece sunt foarte iuti trebuie sa aveti grija de cate ori ii consumati deoarece ei sunt deliciosi si ajuta la prepararea felurilor de mancare picante.

Ingrediente

    • ardei cornul caprei copti
    • apa
    • otet
    • ulei
    • sare
    • usturoi

Instructiuni de preparare

  1. Ardeii  se spala si se lasa la scurs. La 5 litri de apa se adauga 1 litru de otet, 1 litru de ulei si 150 gr sare. Se pune apa impreuna cu sarea, uleiul si otetul sa fiarba pe foc si cand clocoteste se pun pe rand cate 6-7 ardei sa fiarba cateva clocote, apoi se scot si se pun direct in borcan, adaugand peste ei usturoiul pisat.
  2. Cand toti ardeii sunt gata pusi in borcan, se ia lichidul de pe foc, se lasa sa se raceasca si se toarna peste ardei. Se acopera borcanul cu ceolofan, se leaga si se pune in camara.

Recomandari

Conserve si Muraturi