• Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocii sunt niste chiftelute de cartofi, pufoase si gusoase, numai bune la micul dejun sau la gustare.

Ingrediente

    • 3 oua
    • marar verde
    • sare
    • 6 cartofi
    • 30 gr untura
    • 1 varf de cutit bicarbonat
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Cartofii se curata, se rad si se amesteca cu ouale, mararul tocat marunt, bicarbonatul, sarea si piperul. Se amesteca bine, dupa care se ia cate o lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie, in care s-a incins untura inainte.
  2. Se prajeste fiecare bucata de compozitie pe ambele parti, si cand sunt gata se scot pe servete absorbante ca sa se scurga suplusul de ulei, apoi se servesc fierbinti.

Recomandari

Chiftele de hribi

Chiftelele de hribi sunt delcioase si satioase, fiind un preparat de post foarte des intalnit in bucataria munteneasca.

30 min
4 servings

Caltabosi din maruntaie- varianta 2

Caltabosii din maruntaie este un preparat specific sarbatorilor de Craciun si care trebuie preparat numai din sange proaspat de porc.

30 min
4 servings

Ciuperci cu palarie adanca umplute la cuptor

Ciupercile cu palarie adanca umplute la cuptor sunt foarte gustoase si pot fi servite ca aperitiv, garnitura sau ca fel principal.

30 min
4 servings

Rulada de piept de pui si legume

Rulada de piept de pui si legume este aperitivul perfect pentru orice ocazie, fiind preparatul cel mai bun pentru un mic dejun copios si gustos.

30 min
4 servings

Icre de peste

Icrele de peste sunt foarte bune si aromate, fiind un aperitiv foarte apreciat si indragit.

30 min
4 servings

Aperitive