Tartine cu ton

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tartinele cu ton sunt niste aperitive delicioase si foarte aromate, care se servesc cat mai reci.

Ingrediente

    • 2 conserve de ton in suc propriu
    • 50 gr unt
    • 1 ceapa
    • 1 lamaie
    • 1 lingura de maioneza
    • piper macinat
    • sare
    • felii de paine de casa

Instructiuni de preparare

  1. Se taie lamaia pe jumatate, se scobeste miezul si se pune in blender. Se adauga tonul scurs, untul, zeama care s-a scurs de la lamaie si ceapa tocata marunt, apoi se mixeaza pana se obtine o pasta omogena.
  2. Se adauga maioneza, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se amesteca cu lingura de lemn.
  3. Se asaza pasta pe felii de paine de casa, se orneaza cu felii de lamaie si rosii, apoi se poate servi.

Recomandari

Aperitive