Sufleu de malai

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sufleul de malai este un aperitiv rapid si gustos pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la pranz.

Ingrediente

    • 200 gr malai grisat
    • 150 gr cascaval
    • 3 oua
    • sare
    • 1 lingura cu faina alba
    • 1 lingura cu unt
    • 400 ml apa

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Incalzesti apa in ceaun, pui malaiul in ploaie, amesteci cu 1 lingura de lemn si fierbi cu putina sare si cascaval ras timp de 10 minute. Tragi ceaunul de pe foc, lasi sa se raceasca, incorporezi galbenusurile pe rand si 1 lingura cu faina, pui albusurile batute spuma tare si amesteci in mamaliguta ca sa se incorporeze uniform.
  2. Ungi o tava cu unt, rastorni mamaliguta, coci la cuptor 30 de minute, apoi o servesti cat este fierbinte ca sa nu cada sufleul.

Recomandari

Aperitive