Sufleu de dovlecei

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sufleul de dovlecei este reteta ideala pentru o gustare pe fuga sau pentru un pranz delicios dar plin de vitamine.

Ingrediente

    • 2 dovlecei
    • 50 gr unt
    • 50 gr branza de vaci
    • 1 ou
    • patrunjel verde
    • piper macinat
    • 100 ml lapte
    • 50 gr cascaval
    • 50 ml smantana
    • faina
    • marar verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Spala dovleceii si da-i pe razatoarea marei. Da-i intr-un clocot si pune-i la scurs intr-o sita.
  2. Intre timp, amesteca laptele cu branza de vaci, cascavalul si smantana. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
  3. Bate oul si amesteca-l cu dovleceii, verdeata tocata marunt si branzeturile.
  4. Unge un vas cu unt si tapeteaza-l cu faina, toarna compozitia si baga la cuptor pentru 30 de minute.

Recomandari

Aperitive