Sardele cu ceapa si patrunjel tocat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sardelele cu ceapa si patrunjel tocat sunt perfecte pentru un aperitiv de dupa amiaza.

Ingrediente

    • 1 cutie de sardele (conserva)
    • 1 salata verde (sau frunze de bob)
    • patrunjel tocat
    • 1 ceapa de apa sau 4-5 fire de ceapa verde
    • 1/2 lamaie
    • legume de sezon

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Se scot sardelele din conserva, se spala cu apa calduta si se curata de oase. Se desfac in doua si se stropesc cu lamaie.
  2. Se spala salata frunza cu frunza, se asaza circular in cupe mici, apoi se pun sardelele amestecate cu ceapa tocata fin.
  3. Peste amestecul de peste si ceapa se presara verdeata tocata.
  4. Se serveste totul ca aperitiv alaturi de felii de legume de sezon, gulii, napi sau castraveti verzi timpurii.
  5. Painea proaspata se feliaza, iar vinul alb este servit la temperatura camerei.

Recomandari

Aperitive