Saltimboca Alla Romana

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Saltimboca Alla Romana sunt de fapt niste aperitive delicioase, aromate si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • pulpa de vitel
    • prosciutto
    • frunze proaspete de
    • faina
    • unt
    • vin alb sec
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Se taie pulpa felii foarte subtiri, se sareaza si se pipereaza. Se adauga doua frunze de menta  si o felie de brinza pe fiecare felie. Se indoaie feliile in doua si se prind cu scobitoare dupa care se trec prin faina.
  2. Se topeste untul intr-un vas mare la foc destul de puternic, se adauga carnea , se lasa cate doua minute pe fiecare parte dupa care se reduce focul si se lasa pe foc pana se fragezeste.
  3. Se scot feliile de carne, se indeparteaza scobitorile si se tin la cald.
  4. Intre timp, in vasul in care s-au prajit feliile de carne se scurge uleiul si se toarna vinul, razuind peretii cu un instrument de lemn, rezultand un sos pentru carne.

Recomandari

Aperitive