Rulada in trei culori

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulada in trei culori este un apritiv de nelipsit de marile evenimente din familia dvs. La aceasta rulada umplutura poate varia, astfel poate avea mereu alt gust.

Ingrediente

    • 6 oua
    • 3 linguri cu smantana
    • 1 plic praf de copt
    • 4 linguri pasta de ardei
    • 6 linguri ulei
    • 6 linguri faina
    • 4 linguri telemea de vaca
    • 4 linguri piure de spanac
    • sare

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 100 gr branza Fgaras
    • 100 gr branza telemea
    • 3 linguri smantana

Instructiuni de preparare

  1. Separa ouale si amesteca galbenusurile cu smantana, apoi toarna uleiul in fir, cala maioneza, amestecand continuu. Adauga faina amestecata cu praful de copt si incorporeaza albusurile batute spuma. Imparte compozitia in trei parti egale si punele pe fiecare in cate un castron.
  2. Intr-un castron, adauga branza rasa, in al doilea pasta de ardei, iar in cel de al treilea adauga piureul de spanac. Amesteca bine fiecare aluat. Unge o tava, pune hartie de copt unsa cu unt, apoi asaza in diagonala aluat in trei culori. Da tava la cuptor, la foc moderat, timp de 30 de minute.
  3. Scoate blatul din tava pe un prosop umed, ruleaza bine si da-l la rece. Intre timp, prepara compozitia, amestecand branza telemea cu cea Fagaras si cu smantana.
  4. Desfa aluatul, unge-l uniform cu umplutura si ruleaza-l din nou, apoi da-l la rece cel putn 2 ore inainte de a-l felia si servi.

Recomandari

Aperitiv in patru culori

Aperitivul in patru culori este reteta de succes pentru o cina in familie. Acest aperitiv are menirea de a starni pofta de mancare a invitatilor care va vor lauda la infinit.

30 min
4 servings

Drob picant de pui

Drobul picant de pui este un preparat specific sarbatorilor de Paste si care nu poate lipsi. Pentru un gusta mai fin si o textura mai delicata adaugati in compozitie 3 linguri de smantana.

30 min
4 servings

Rulada din carne tocata

Desi, la prima vedere pare complicat de preparat, rulada din carne tocata se prepara foarte usor. Acest preparat se poate servi atat ca fel principal alaturi de o garnitura si salata cat si ca aperitiv la micul dejun.

30 min
4 servings

Rulada de carne cu glazura dulce picanta

Rulada de carne cu glazura dulce picanta este un aperitiv care nu trebuie sa lipseasca de la evenimentele importante din viata dvs!

30 min
4 servings

Pogaci- varianta 2

Pogacelele sunt delicioase si aromate, bune atat la micul dejun cat si la gustare alaturi de o cana cu ceai.

30 min
4 servings

Aperitive