Rosii umplute cu salata ruseasca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rosiile umplute cu salata ruseasca trebuie sa le incercati deoarece sunt gustoase si foarte apetisante.

Ingrediente

    • 8 rosii
    • 3 morcovi
    • 3 cartofi
    • 1 telina
    • 1 radacina de patrunjel
    • 1 lingura cu mustar
    • 6 linguri cu ulei
    • masline
    • 1 salata verde
    • 1/2 lamaie
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 8 persoane

  1. Se spala legumele, se curata de coaja, se taie felii si se pun la fiert in apa calda. Se scot, se scurg, se taie cuburi mici. Se pastreaza 1 morcov si un cartof care se farama cu furculita, se amesteca omogen cu 1 lingura cu mustar si se face o maioneza de post, turnand uleiul cate putin.
  2. Maioneza se sareaza usor, se subtiaza cu zeama de lamaie si se toarna peste legume. Salata se omogenizeaza, se imparte in opt gramajoare si se umplu rosiile golite de miez.
  3. Rosiile primesc cate o maslina in mijlocul umpluturii, se pun la rece si se servesc ca aperitiv sau ca un fel de mancare.

Recomandari

Aperitive