Pasta de sardele si oua

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de sardele si oua este delicioasa alaturi un o rosie coapta si de cateva masline gustoase.

Ingrediente

    • 1  conserva de sardele
    • 2 oua fierte
    • 1 lingura cu unt
    • 3 castraveciori in otet
    • 1 lingurita cu mustar
    • 3-4 fire de ceapa verde

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti sardelele de oase, decojesti ouale, scoti semintele de la castraveciori. Treci totul prin masina de tocat, dupa ce adaugi partea alba de la 3 fire de ceapa.
  2. Subtiezi pasta cu unt si mustar si colorezi cu frunze de ceapa verde tocate fin. Feliezi franzela, faci tartine si servesti cu ceai sau cacao cu lapte.

Recomandari

Aperitive