Pasta de sardele cu sunca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de sardele cu sunca este aperitivul perfect pentru a servi un mic dejun satios si apetisant.

Ingrediente

    • 100 gr sunca (3-4 felii)
    • 100 gr sardele fara oase
    • 3 fire de ceapa verde
    • 2 linguri cu unt
    • 1 lingurita cu mustar
    • tarhon
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Toci marunt sunca, o asezi pe fundul unui castron, adaugi ceapa tocata fin (presari cu sare, apesi 1 minut, clatesti cu apa rece, scurgi), apoi sardelele tocate.
  2. Freci energic untul, adaugi peste amestec, dupa ce ai subtiat cu zeama de lamaie. Dupa gust, condimentezi cu mustar si cu tarhon tocat fin si omogenizezi. (Daca folosesti ceapa verde, o toci fin si n-o freci cu sare).
  3. Feliezi o franzela proaspata, faci tartine picante, pe care le servesti alaturi de andive, rosii sau gogosari.

Recomandari

Aperitive