Pasta de peste-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de peste este un preparat delicios pe care trebuie sa il incerci deoarece este delicios si foarte aromat.

Ingrediente

    • 1 cutie de sardele in ulei
    • 2 cartofi fierti
    • 2 oua fierte tari
    • ulei
    • 1/2 lamaie
    • sare
    • piper
    • 2 gogosari murati
    • crengute de marar sau patrunjel

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Cureti cartofii si-i treci pe razatoarea mica. La fel procedezi cu galbenusurile de ou.
  2. Cureti sardelele de oase, le speli de uleiul in care au stat, le rupi marunt si le pui peste cartofi si oua. Amesteci bine, subtiezi cu ulei de salata pus cate putin si cu zeama de lamaie. Sarezi si piperezi, omogenizezi.
  3. Pasta obtinuta o asezi in piramida, o inconjori cu felii de paine prajita si o decorezi cu felii de gogosari murati, albus de ou taiat rondele si crengute de verdeata. Servesti langa vin alb sau ca aperitiv, langa tuica de prune.

Recomandari

Aperitive