Omleta de oua cu ansoa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

In zilele cand suntem mereu pe fuga omleta este mancarea perfecta.Iar daca adaugam si ansoa gustul devine cremos si deosebit.

Ingrediente

    • 2 felii de paine
    • 40 gr de unt
    • ulei de floarea-soarelui pentru prajit
    • pasta de ansoa
    • 2 oua intregi si inca 2 galbenusuri
    • 80 ml de lapte
    • piper macinat
    • fileuri de ansoa si chilli pentru servit

Instructiuni de preparare

  1. Prajiti feliile paine si ungeti-le cu unt si cu pasta de ansoa.Indepartati coaja si taiati feliile pe diagonala obtinand astfel 4 triunghiuri.
  2. Intr-un bol bateti ouale, adaugati laptele si puneti putin piper.
  3. Incingeti o tigaie, puneti putin ulei si puneti oale batute mestecand constant cu o spatula de lemn pana acesta se rumenesc.
  4. Cand sunt gata indepartati tigaia de pe foc mestecand continuu pentru a nu da voie omletei sa se arda.
  5. Impartiti cantitatea de omleta pentru cele 4 triunghiuri de paine.
  6. Serviti calde ornand cu fileu de ansoa si chilli.

Recomandari

Aperitive