Omleta cu ceapa calita

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Omleta cu ceapa calita este reteta pentru un mic dejun aromat, delicios si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 1/2 ceapa de apa
    • 4 oua
    • 2-3 linguri cu lapte
    • 2 linguri cu ulei
    • sare
    • piper macinat
    • legume de sezon
    • franzela proaspata

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti ceapa, o tai pestisori si o calesti in ulei. Adaugi apa din cand in cand ca sa se inmoaie bine si sa nu se arda.
  2. Speli ouale, le stergi si le spargi in castron. Adaugi sare, lapte dulce (sau apa) si piper macinat, apoi omogenizezi. Torni ouale peste ceapa calita, lasi sa se inchege, apoi scoti omleta pe platou, o portionezi si o servesti alaturi de legume de sezon, alaturi de franzela proaspata si cacao cu lapte.

Recomandari

Coltunasi cu ceapa calita

Coltunasii cu ceapa calita au o aroma pe care nu o vei uita prea usor deoarece au o tenta dulce dar totusi sunt deliciosi.

30 min
4 servings

Lichiu cu ceapa calita

Lichiul cu ceapa calita desi nu pare este foarte gustos si satios, mai ales daca il serviti rece.

30 min
4 servings

Omleta cu spanac ciuperci si seminte de dovleac

Omleta cu spanac ciuperci si seminte de dovleac este perfecta la micul dejun pentru ca are un efect energizant si este foarte gustoasa.

30 min
4 servings

Cartofi cu ceapa-moldovenesti

Cartofii cu ceapa (moldovenesti) sunt un preparat care poate fi servit atat pe post de aperitiv, cat si ca o garnitura la alte mancaruri.

30 min
4 servings

Sardele cu ceapa si patrunjel tocat

Sardelele cu ceapa si patrunjel tocat sunt perfecte pentru un aperitiv de dupa amiaza.

30 min
4 servings

Aperitive