Muschiulet fiert in vin

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Muschiuletul fiert in vin este un aperitiv delicios si foarte aromat.

Ingrediente

    • muschiuletii mici de la porc
    • sare
    • condimente
    • 1 litru vin alb

Instructiuni de preparare

  1. Scoti muschii spatelui cu atentie, ii pui la fiert in apa calda, cu sare si condimente. Cand apa a scazut cu doua degete sub nivelul initial, adaugi 1 litru de vin alb si continui fierberea.
  2. Atarni muschiuletul in cui, afara sau in curent de aer si-l lasi sa se usuce osaptamana. il poti servi ca aperitiv sau il poti pastra peste iarna daca il afumi cateva ore.
  3. Servesti muschiuletul ca aperitiv si langa omlete sau ochiuri preparate in unt.

Recomandari

Aperitive