Hribi prajiti

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Hribii prajiti sunt deliciosi atat ca aperitiv cat si ca garnitura alaturi de friptura preferata.

Ingrediente

    • 500 gr hribi cu palaria mica
    • 200 ml ulei
    • legume de sezon
    • sare
    • piper macinat
    • 1 lingura cu zahar

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti si speli ciupercile, le separi de codite, pe care le fierbi impreuna cu palariile hribilor in apa cu sare si zahar, si le fierbi la foc domol 15 minute ora.
  2. Arunci apa si lasi sa se scurga, dupa care prajesti hribii in ulei incins.Cand s-au rumenit usor, scoti pe servetele sau pe hartie absorbanta, muti pe un platou ornat cu legume de sezon si servesti cu paine proaspata.

Recomandari

Aperitive