Hribi pane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Hribii pane sunt deliciosi si plini de vitamine, ideali in zilele de post.

Ingrediente

    • 500 gr hribi sau 6-8 hribi mari
    • 200 ml apa minerala
    • 6 linguri cu faina
    • usturoi
    • sare
    • marar tocat
    • 200 ml ulei
    • 2 linguri cu zahar

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti hribii de frunze si nisip, inlaturi partea coditelor care a stat in pamant si le separi. Speli in mai multe ape si fierbi hribii in apa cu sare si zahar. Ii scoti si-i scurgi dupa 10 minute, ii tai felii groase pe care le treci prin aluat (1 cana de apa minerala si 4 linguri de faina) in care ai amestecat usturoi pisat si un praf de sare.
  2. Fiecare felie de hrib o treci prin faina, apoi prin aluat. Prajesti in ulei incins, scoti pe o farfurie pe care o decorezi cu crengute de marar si legume de sezon, si servesti cu paine proaspata.

Recomandari

Aperitive