Drob de ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Drobul de ciuperci este aperitivul perfect cand doriti un preparat aromat, gustos si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 1 kg ciuperci
    • 1 legatura marar verde
    • 1 legatura frunze de telina
    • 3 cepe
    • 6 oua
    • 1/2 lingurita sare
    • 5 linguri pesmet
    • 2 linguri ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se curata ciupercile, se spala si se fierb in apa sarata, apoi se scurg bine, apoi se dau prin masina de tocat.
  2. Se curata cepaa, se toaca amrunt, apoi se  inabusa in putin ulei, doua linguri de apa si putina sare. Cand ceapa este inabusita si s-a inmuiat se ia de pe foc si se amesteca cu ciupercile tocate, verdeturile taiate marunt, patru linguri de pesmet, sarea necesara si ouale batute.
  3. Se pune compozitia in forma tapetata cu ulei si pesmet, si se tine in cuptor, la foc potrivit, o jumatate de ora.
  4. Cand drobul este gata se scoate din cuptor si se lasa 15 minute sa se racorteasca, apoi se poate portiona si servi.

Recomandari

Aperitive