Coltunasi cu cas de oaie

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Coltunasii cu cas de oaie sunt foarte buni, satiosi si gustosi atat reci cat si calzi.

Ingrediente

    • 1 aluat dospit
    • 2 linguri ulei de masline
    • 2 cepe
    • 1 ardei gras rosu
    • 1 ardei gras verde
    • sare
    • piper macinat
    • 250 gr cas de oaie
    • 8 linguri patrunjel verde taiat marunt
    • 1 lingura de boia ardei dulce

Instructiuni de preparare

  1. Se prepara aluatul, se pune la dospit,apoi  se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa si se prajesc impreuna.
  2. Se pun legumele intr-un castron, se condimenteaza, se adauga casul taiat in cuburi, se presara cu patrunjel si cu boia si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin. Se pune umplutura pe cele 4 foi de aluat, se uda marginile cu apa si se lipesc. Se coace 15-20 de minute, apoi se serveste cu salata de varza.

Recomandari

Aperitive