Ciupercute cu carne

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciupercutele cu carne pot fi un aperitiv pe cinste cu ocazia sarbatorilor, sau la o aniversare.De asemenea gustul delicios al amestecului de carne cu cipercile dau ca rezultat o aroma deosebita.

Ingrediente

    • 150 gr carne tocata amestec vita cu porc
    • 10 ciuperci potrivite
    • 2 oua
    • 2 cepe
    • 3 linguri ulei
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Se rup coditele ciupercilor si se spala foarte bine, dupa care se pun la scurs pe un servet absorbant. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei.
  2. Coditele se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt. Se lasa pe foc pana se inmoaie putin, apoi se adauga carnea tocata si se calesc pana scade zeama lasata de ciuperci. Se condimenteaza, dupa  gust, cu sare si piepr si se lasa sa se raceasca.
  3. Dupa ce se raceste complet compozitia, se amesteca cu ouale. Se umplu ciupercile cu compozitia de carne, se stropesc cu ulei si se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute, la foc moderat.

Recomandari

Aperitive