Ciuperci prajite

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciupercile prajite se pot consuma atat calde cat si reci, ele fiind perfecte atat la aperitiv cat si ca garnitura.

Ingrediente

    • 500 gr ciuperci mici
    • usturoi
    • verdeata tocata
    • 1 lingura cu sare
    • 1 lingura cu zahar
    • 150 ml ulei

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti ciupercile, le speli in mai multe ape si le clocotesti timp de 10 minute in apa in care ai pus 1 lingura de zahar si 1 lingura de sare.
  2. Lasi sa se scurga, apoi le prajesti in mult ulei.
  3. Cand s-au rumenit usor, le scoti in castron adanc, le acoperi cu sos de usturoi si le decorezi cu verdeata tocata fin, apoi le servesti cu paine prajita.

Recomandari

Ciuperci prajite in ulei

Ciupercile prajite in ulei trebuie sa le incercati si dvs deoarece sunt foarte aromate si gustoase.

30 min
4 servings

Crochete de cartofi cu ciuperci

Daca vreti sa preparati un aperitiv foarte bun dar foarte deosebit in acelasi timp, va recomandam crochetele de cartofi cu ciuperci, o adevarat incantare pentru papilele gustative ale celor care le vor incerca.

30 min
4 servings

Rosii umplute cu ciuperci

Rosiile umplute cu ciuperci este o reteta simpla si rapida, usor de pus in practica mai ales atunci cand iti doresti ceva inedit, dar a carui preparare sa nu iti rapeasca prea mult timp.

30 min
4 servings

Budinca de orez cu ciuperci si sunca

Budinca de orez cu ciuperci si sunca este un preparat foarte gustos si satios, pe care il putti servi cald sau rece, simplu sau cu sos.

30 min
4 servings

Budinca de pui si ciuperci

Budinca de pui si ciuperci este un aperitiv delicios si aromat, fiind la fel de buna si daca este servita rece la micul dejun, a doua zi.

30 min
4 servings

Aperitive