Ciuperci fripte

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciupercile fripte sunt delicioase si le puteti servi atat ca aperitiv cat si ca garnitura alaturi de o friptura.

Ingrediente

    • 6-8 ciuperci mari
    • sare
    • piper macinat
    • marar si busuioc tocate fin
    • 2 linguri cu ulei de masline

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 persoane

  1. Scoti coditele ciupercilor, le cureti de partea tare care a stat in pamant, le speli si le controlezi daca sunt compacte, apoi le toci marunt.
  2. Palariile le speli sub jet de apa, treci cu mana usor peste lamele ca sa nu ramana nisip, apoi le scurgi si le umpli cu tocatura de codite.
  3. Sarezi si piperezi dupa gust, asezi ciupercile pe gratar sau pe plita stearsa cu apa rece. Lasi ciupercile sa se friga si cand nu mai au zeama, le asezi pe farfurie, le stropesti cu ulei de masline, le presari cu verdeata si le servesti.

Recomandari

Aperitive