Chiftele de legume cu tocatura de soia

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chiftelele de legume cu tocatura de soia este un preparat de post, aromat si foarte gustos.

Ingrediente

    • 3 cartofi fierti
    • 100 gr tocatura de soia
    • 1 felie de paine veche
    • 1 morcov crud
    • 2 linguri cu bulion de rosii
    • verdeata tocata congelata
    • sare
    • piper macinat
    • 200 ml ulei
    • 2-3 linguri cu pesmet

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 1 1/4 ora

  1. Fierbeti tocatura de soia cu apa calda cat s-o acopere. Dupa 10 minute, scurgeti apa si treceti soia intr-un castron adanc.   
  2. Treceti cartofii fierti pe razatoarea fina, amestecati cu soia, adaugati o felie de paine inmuiata in apa si faramitata, cu morcovul trecut pe razatoarea mica cu bulionul de rosii, verdeata tocata, sare si piper macinat. Framantati amestecul cu mana 3-4 minute.
  3. Intindeti pesmetul pe planseul de lucru sau pe un fund de lemn, puneti amestecul de legume si soia, rulati prin pesmet si modelati chiftele potrivit de mari,apoi prajiti-le in ulei fierbinte.
  4. Scoateti chiftelele pe un platou decorat cu legume murate si serviti-le calde, langa paine prajita.

Recomandari

Aperitive