Cascaval pane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cascavalul pane este o gustare delicioasa, alaturi de o salata mare de legume si cateva felii de paine proaspata. Se prepara foarte repede, dar cel mai repede dispare de pe farfurie.

Ingrediente

    • 500 gr cascaval
    • faina
    • ulei pentru prajit
    • 2 oua
    • pesmet

Instructiuni de preparare

  1. La cascavalul pane se intrebuinteaza un cascaval mai tare, deoarece cel moale se topeste repede si se poate intinde in tigaie, sticand aperitivul.
  2. Se taie cascavalul in felii groase de  un deget, se dau prin faina, prin ou batut si prin pesmet, apoi se prajesc in ulei incins pe ambele parti, pana devine auriu.
  3. Cascavalul cand este rumenit se scoate din tigaie pe servete absorbante pentru a se scurge de surplusul de ulei, apoi se serveste imediat, alaturi de legume proaspete.

Recomandari

Aperitive