- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cartofii cu sos de mirodenii sunt foarte gustosi, si se servesc atat calzi cat si reci la micul dejun sau la pranz.
Ingrediente
- 6-8 cartofi potriviti
- 1 lingura sos de rosii
- 2 cepe
- ulei
- 1 usturoi
- sare
- busuioc
- oregano
- cimbru
Instructiuni de preparare
- Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete,apoi se pun la fiert in apa cu sare.
- Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa si se lasa pana se prajesc cartofii.
- Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.
- Acest preparat se poate servi cu smantana.