Budinca rece de gris

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca rece de gris trebuie sa o preparati...si daca nu pentru voi, preparati-o pentru copii care vor fi incantati.

Ingrediente

    • 160 gr gris
    • 200 gr zahar
    • 3 oua
    • 1/2 baton de vanilie
    • 750 ml lapte
    • 3 foi de gelatina
    • 100 gr fructe zaharisite

Instructiuni de preparare

  1. Se fierbe grisul in lapte, se adauga zaharul si vanilia si se amesteca, lasand sa mai dea in cateva clocote.Se dizolva gelatina in putina apa calda si se adauga in gris.
  2. Se unda cu apa rece un vas rotund si se rastoarna in el grisul, apoi se lasa la rece. Cand se serveste, se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu fructe zaharisite, din dulceata, sau chiar fructe proaspete.

Recomandari

Aperitive