Budinca de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de pui este un preparat foarte aromat si gustos, acre este mult mai aromata daca este servit rece, dimineata la micul dejun.

Ingrediente

    • 1 piept de pui
    • 2 oua
    • 1 lingura unt
    • ulei
    • piper macinat
    • 500 gr paste tip melci
    • 250 gr cascaval
    • 200 gr smantana
    • 2 linguri pesmet
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Intr-o oala, pune pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi pune-le la scurs intr-o sita.
  2. Spala pieptul de pui, tamponeaza-l cu un servet, dezoseaza-l, taie-l in cuburi potrivite si condimenteaza cu sare si piper.
  3. Intr-o tigaie, incinge putin ulei si rumeneste bucatile de piept de pui pana devin aurii.
  4. Unge cu unt un vas termorezistent si tapeteaza-l cu pesmet. si asaza in el pastele scuse amestecate cu smantana , ouale si cubuletele de piept de pui.
  5. Rade cascavalul deasupra si coace  totul 25 de minute, in cuptorul incins.

Recomandari

Aperitive