Budinca de pesmet

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de pesmet este o budinca rapida, foarte gustoasa si apetisanta.

Ingrediente

    • 6 oua
    • 9 linguri zahar
    • 6 linguri pesmet
    • vanilie
    • scortisoara
    • 2 cuisoare
    • 1 litru vin alb dulce

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca galbenusurile cu 6 linguri de zahar si se obtine o crema spumoasa. Se adauga pesmetul, mirodeniile si jumatate din cantitatea de vin. La sfarsit se inglobeaza albusurile batute spuma tare.
  2. Se toarna compozitia intr-o forma tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 40 de minute.
  3. Cand budinca s-a rumenit, se scoate din forma si se toarna peste ea restul de vin in care s-au topit 3 linguri de zahar.

Recomandari

Aperitive