Branza topita de casa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Branza topita de casa trebuie sa o incercati pentru ca este preferata copiilor, si este foarte gustoasa.

Ingrediente

    • 2 litri  lapte integral fierbinte
    • 3 oua
    • 1,4 kg branza de vaci
    • 1 margarina
    • 3 lingurite rase cu sare
    •  lingurita bicarbonat

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca bine laptele fierbinte cu branza, apoi se strecoara bine printr-un tifon .  Cand branza s-a scurs bine de tot se amesteca cu margarina topita si racita, ouale , bicarbonatul si sarea .
  2. Se pune compozitia obtinuta pe aragaz si se amesteca pana devine lucioasa . Cind este gata se pune intr-o forma si se lasa sa se raceasca bine iniante de a fi servita.
  3. Branza topita de casa poate fi combinata cu marar, chinem sau orice alta aroma doriti dvs.

 

Recomandari

Aperitive