- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Peste afumat este foarte bun la micul dejun. Are un gust special alaturi de paine prajita cu unt, lamaia dandu-i un plus de gust
Ingrediente
- 4 fileuri de hering afumat
- 25 gr de unt
- piper macinat
- felii de lamaie pentru servit
Instructiuni de preparare
- Intr-un vas termorezistent sau intr-un castron de plastic puneti fileurile hering afumat.
- Puneti la incalzit un vas cu apa iar cand aceasta atinge punctul de fierbere puneti peste fileurile de hering afumat cat sa le acopere.
- Lasati peste in apa calda timp de 5 minute pentru a se inmuia.
- Dupa 5 minute scoateti fileurile de peste uscati-le cu hartie absorbanta. Scoateti pielita daca aceasta exista.
- Serviti impreuna cu felii de paine prajita cu unt si felii de lamaie.